O frunză de toamnă, ei și ce ?

Mergeam astăzi printr-un început de toamnă.

Gânduri. Gânduri despre tinerii care acuș vin la centru, despre activitățile noastre, despre schimbările și dinamica echipei, despre relațiile dintre oameni. Gânduri despre oameni de care mi-e dor, despre oameni care acum iau decizii importante, despre oameni pe care-i iubesc și despre oameni de la care învăț. Despre studenția cu care acuș mă voi cuprinde, despre fără așteptări și fără grabă, despre valiză, despre drumuri, despre un nou și așteptat început.

Lungă introducere, da. Și gândurile lungi sunt. E de lucrat aici.

Tot învârtindu-mă în aceste reflecții și stări, mă gândeam la susținere. Cât de necesar este unui om să o simtă. Să știe că nu este singur, că este mereu susținut, că este iubit. Că cineva este alături și îți mângâie mâna, îți suflă peste acest suflet plin de griji, de neîncredere, de neclarității, de orgolii deșarte, de tot ce nu-ți mai folosește ( sau poate îți folosește, încă) .

Tot mergând așa, am inspirat și am ridicat ochii la cer. Mulțumesc, Doamne. Pur și simplu, Mulțumesc. Susținerea Ta este mai presus de toate susținerile din lumea asta.

Dintr-o dată, vântul abia născut a început să invite niște frunze la vals. Galbenul frunzelor, acel galben de prin vârfuri de copaci. Am ridicat palmele. O frunză s-a așezat cuminte în mâna mea. De parcă a venit să-mi șoptească – Sunt aici, te iubesc. Sunt aici, te susțin.

SUSȚINERE. Mulțumesc pentru acest dar.

Să dăruim și să primim. Mulțumesc pentru frunză. O păstrez în toamna mea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: